Dansk Erhvervsoptik

Alfa Laval: Skærmbriller til medarbejderne er et spørgsmål om tryghed

Alfa Laval er en af de mere end 2.000 virksomheder, der har en gratis firmaaftale med Dansk ErhvervsOptik, og derfor kan tilbyde sine medarbejdere skærm- og sikkerhedsbriller i overensstemmelse med lovgivningen. Aftalen har Alfa Laval haft i snart otte år, og det er der især to grunde til: Tid og tryghed.

 

Alfa Laval har været erhvervskunde hos Dansk ErhvervsOptik siden 2015, og i de seneste fem har samarbejdet med ligget hos Heine Sørensen, Safety Manager. For Heine Sørensen er der flere gode grunde til at være erhvervskunde med en landsdækkende aftale hos Dansk ErhvervsOptik.

Tid og tryghed betyder meget

Først og fremmest handler det om trygheden ved at vide, at Alfa Lavals aftale altid bliver overholdt, mener Heine:

”De aftaler vi laver om skærmbriller og sikkerhedsbriller, de holder altid, og jeg behøver ikke at bruge tid på tjekke og dobbelttjekke,” siger Heine og fortsætter:

”På samme måde behøver jeg aldrig at bekymre mig, om vi overholder Arbejdstilsynets regler for området. Det gør vi, for det sikrer de i Dansk ErhvervsOptik. Den tryghed betyder meget for mig i forhold til vores samarbejde.”

Dansk ErhvervsOptik letter administrationen

I det hele taget betyder tid og tryghed meget for samarbejdet, mener Heine.

”Det kan lyde som en lille ting, en selvfølgelighed. Men for eksempel har Dansk ErhvervsOptik sørget for, at vi har en specifik rekvisition, der tilgodeser Alfa Lavals krav og processer. Det letter vores administration meget.”

Heine Sørensen
Heine Sørensen, Safety Manager hos Alfa Laval, har de seneste fem år stået i spidsen for samarbejdet med Dansk ErhvervsOptik.

Når medarbejderne møder optikeren

Samarbejdet ”ude i marken”, dér hvor medarbejderne møder optikerne, er et andet tema, som Heine Sørensen vil fremhæve.

Erhvervskunder hos Dansk ErhvervsOptik har mere end 400 optikere at vælge imellem, men hos Alfa Laval vælger de fleste af medarbejderne at bruge muligheden for, at optikeren kommer ud til dem, altså ude på virksomheden.

”Mange af vores medarbejdere bruger brillebussen fra Blikfang Optik. Her kommer optikeren simpelthen ud på vores adresse og kan lave synstest og vise deres store udvalg af skærmbriller og sikkerhedsbriller,” siger Heine Sørensen og fortsætter:

”Vi har meget stor tillid til dem. Der er hele vejen igennem et meget højt serviceniveau, de oversælger aldrig, og de gange der har været behov for reklamationer, har der aldrig været problemer. Jeg kan ikke forestille et højere serviceniveau,” siger Heine Sørensen.

Det er helheden, der tæller

For Heine Sørensen og Alfa Laval, er det vigtigste, at hele forløbet fra Dansk ErhvervsOptik over optikerne og ud til medarbejderne, fungerer. Og det gør det.

”Det er helheden der tæller, og det fungerer. Jeg har aldrig bøvl, jeg skal bare koordinere,” siger Heine Sørensen.

Om Alfa Laval

Alfa Laval AB er en verdensledende producent af pumper, ventiler, varmevekslere og separatorer. I Danmark har Alfa Laval fem forskellige selskaber og over 1.700 ansatte, der beskæftiger sig med innovation, forretningsudvikling, produktion og salg. Flere globale kompetencecentre er placeret i Danmark, ligesom en stor del af den globale forretningsudvikling og -styring foregår fra Danmark. Læs mere her: www.alfalaval.dk.

Alfa Lavals fabriksanlæg i Kolding.
Alfa Lavals fabriksanlæg i Kolding.